fbpx
Patricia Van Cutsem - performing

Midwinter concert met Patricia Van Cutsem

Patricia Van Cutsem is oa gekend van het singer-songwriter duo Cannaerts & Van Cutsem en de vocale vrouwengroep Keruna. Met kindertheater Compagnie Gorilla toert zij sinds het najaar 2022 met de voorstelling Ik & Ik.

Haar eigen werk is sterk, soms fragiel en nodigt je uit om jouw innerlijke rust terug te vinden of om zingend en dansend los te barsten en het leven te vieren.

Haar veelzijdige natuurstem is haar hoofdinstrument. Met een loopstation legt ze deze in laagjes over akoestische instrumenten. In februari 2021 bracht zij in eigen beheer haar lied uit ‘Sister’ en in juli 2022 ‘Desert Soul’. Met deze winter tournee verzamelt zij fondsen om nog meer eigen werk uit te brengen. 

In dit winterconcert komt zij iets meer dan gewoonlijk vanachter haar loopstation om volledig akoestisch een aantal liederen te brengen die licht brengen in de donkere winterdagen.  

https://linktr.ee/PatriciaVanCutsemArtist

Praktische info

Bijdrage: 26€ – Kinderen tot 12j – 9€
Datum: 09/12/2022
Aankomst 18:30: Warme soep met broodje te verkrijgen aan het vuur (inbegrepen in de bijdrage)
Start Concert: 19:30
Einde concertt: 21:00
Gezellig nagenieten aan de Nature Winter Bar met een theetje/koffietje en/of gebak, of alcholvrij: biertje, cava of wijntje of ander fris
~Locatie: Bemortel 24, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Deelname is defitinief door betaling van €26
(kinderen aan de kassa)

Gebruik QR scanner ipv Payconiq
Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top