fbpx
Ruben op de berg in Samothraki banner

Healing – 7-ray Chakra Attunement

Tijdens deze individuele consultatie brengt Ruben de kennis die hij doorheen de jaren heeft opgebouwd samen: vanuit de creatieve therapie, soundhealing, Esoterische psychologie & healing en Tibetaanse massage.

Tijdens het gesprek krijg je meer inzicht in jouw eigen stralen. Dit brengt een dieper begrip in wie je bent en jouw verhouding tot de wereld.

We doen opkuis van de 7 hoofdchakra’s in verbinding met de 7 stralen.
Dit brengt een inzicht in bepaalde valkuilen, patronen die actief zijn en zich blijven herhalen. Kwaliteiten van elke straal worden versterkt doorheen de chakra’s.

Deze healing brengt een opkuis, harmonisering en bekrachtiging van het centraal kanaal met zich mee. Dit is het kanaal waar de 7 hoofdchakra’s zich bevinden.

Een individueel begeleidingstraject of éénmalige sessie is een creatief intuïtief proces waarvan jij als cliënt de schepper bent.

Traject

Vaak is 1 sessie niet genoeg om bepaalde patronen te veranderen. Daarom volg ik jou graag op.
Je krijgt de mogelijkheid mij te mailen of te bellen. En we plannen geheugensteuntjes en vaste duwtjes in de rug, zodat je niet de mogelijkheid krijgt tot stilvallen en het gevoel hebt dat er steeds iemand is voor jou als je het moeilijk hebt.
Wil je dit?

F.A.Q.

Dit hangt volledig af van de omvang van de hulpvraag, je eigen proces.

Dit alles gaat door te Soulpath waar er een therapieruimte en zaal ter beschikking is.

€75/per uur  (minimum 1,5 uur voor een eerste keer) opvolgsessies zijn €75/uur en duren +- 1 uur

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll naar top