Transformatief Coachen

Transformatief Coaching en Healing

Wil jij jezelf en je leven transformeren? Wil jij meer verdieping en meer levensvreugde ervaren?

Het is mijn missie om jou te begeleiden bij jouw helingsproces zodat je meer liefde, vreugde, kracht en vertrouwen mag ervaren en lichter door het leven mag gaan. Zodat je vanuit rust en ontspanning liefdevol grenzen kan aangeven en heldere keuzes kan maken. Zodat je je goed in je vel voelt. Zodat  je meer en meer gaat voelen welke delen in jou aandacht vragen en nodig hebben.
Heb jij interesse om jezelf te helen? Ik faciliteer heel graag jouw proces.  

Je kan bij mij terecht voor:

Intuïtieve healing

In een intuïtieve healing of transformatiesessie gaan we samen naar de kern van wat jou in de weg staat om volledig van jezelf te houden. Je zal zien wat je los mag laten of anders mag gaan zien, zodat de energie in jou weer vrijuit kan gaan stromen!

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Transformatief coachen kent een eigen bandbreedte tussen life coaching en spirituele coaching in.

In elke sessie doorlopen we de 8 stappen van het Transformatie-Model waarmee een holistische werkwijze wordt gegarandeerd. Alle geconditioneerde lagen van het menszijn komen integraal aan bod; sociaal, fysiek, persoonlijkheidsdelen, emotioneel, mentaal, ziel, karma uit andere levens én niet zichtbare krachten van ‘buitenaf’. We beginnen steeds met een gesprek en passen verschillende methoden en technieken toe om de trauma’s en blokkades te transformeren: EFT (Emotional Freedom Techniques), regressie- en reïncarnatie, transformatieprotocollen, innerlijke kindstukken en banden transformeren…

“Het effect van het oplossen van trauma’s en blokkades is een toegenomen gevoel van vrijheid, minder angsten en meer zelfliefde, belangrijke fundamenten voor een lichter leven.”
Robert Bridgeman

Eva Heuts

Sinds mijn jeugd ben ik gepassioneerd door ecologisch en gezond leven en heb ik een diepe connectie met moeder aarde, Native Americans…. Zo heb ik bijvoorbeeld jarenlang deelgenomen aan Greenpeace-acties en eet ik sinds mijn 16de vegetarisch… Ik heb architectuur en stedenbouw & ruimtelijke planning gestudeerd en ben me al snel gaan verdiepen in sociaalecologische stedenbouw.

De laatste jaren ben ik steeds meer op zoek naar mezelf en mijn zielsmissie en heb dan ook heel wat workshops en retraites gevolgd om mijn innerlijke pad te verkennen door o.a. Reiki (bij Malamatenia Kaintatzi), Lu Jong (bij Tulku Lobsang en Ruben Dewulf), Quantum Retreat (bij Roy & Joy Martina), Quantum Hypnose (bij Roy Martina), Mediumschap (bij Pia Yesimala), Spiritueel leven met beide benen op de grond (bij Bridgeman), Pranic Retreat (Brahman Menor), Transformatief Coachen (Bridgeman Academy NL)

In de zomer van 2021 heb ik een magische bergretraite met Robert Bridgeman meegemaakt in de Franse Pyreneeën. Het was een ongelooflijke ervaring die me diep heeft getransformeerd. Ik heb blokkades losgelaten, ik voel mijn vrouwelijke kracht en passie voor het leven, en heb meer helderheid in wat ik wil. Ook de andere deelnemers zag ik op een kleine week diepe transformaties doormaken. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en wens dit soort transformatie toe aan iedereen die op zoek is naar zichzelf en een leven met meer licht, liefde en kracht. Op het einde van deze bergretraite voelde ik plotseling dat ik hiermee verder wou en heb me snel ingeschreven voor de opleiding Transformatief Coachen bij Bridgeman Academy NL, zowel om mijn eigen trauma’s, blokkades en beperkende overtuigingen te transformeren als anderen hierin te faciliteren.

Ook tijdens de opleiding heb ik al heel veel stukken mogen aankijken en transformeren. En het gaat steeds door. Ik voel minder boosheid, kan beter mijn grenzen aangeven, laat steeds meer de controle los en leef meer en meer in vertrouwen en overgave. Ik kan mijn emoties beter voelen en verwoorden en ben opener. Ik voel zoveel meer ruimte, zoveel meer diepgang, zoveel meer liefde, zoveel meer vreugde.  En dat wens ik iedereen toe!

Praktisch

De sessies gaan door in de yurt op het Soulpath-domein en duren ca. 2 uur.
Prijs: 90 euro per sessie (van ca. 2 uur). 
Heb je nog vragen, dan kan je me steeds bellen (0485/76 51 91) of mailen (eva@soulpath.be)

Wat anderen zeggen

“Naar een coachingsessie gaan brengt altijd gemengde gevoelens met zich mee. Je weet dat het helend is/ zal zijn, maar je weet ook dat dingen aangeboord en aangekeken zullen worden. Binnentreden in de yurt van Eva is als een warm, rustgevend dekentje. Je neemt een keer diep adem en geeft je over aan wat komen zal. Eva weet je met de juiste vragen op een zachte manier te brengen waar je moet zijn. Vanbinnen. Ze helpt je uit te zoeken wat je precies wil aankijken om bepaalde blokkades in je leven los te wrikken.”

“Telkens voel ik mij volledig geaccepteerd, veilig en heel welkom. Na afloop voelde ik mij ‘dichter’ bij mezelf en liefdevoller naar mezelf toe. Ik heb erg veel baat bij jouw ‘grondhouding’ die heel echt is, alsook aandachtig aanwezig. Voor mij voelt het dat je er helemaal bij bent met je aandacht en dat je zuiver in tuned op mijn thema’s.”

Eva is een compassievolle dame die goed luistert naar wat ik te vertellen hebt. Het viel mij gelijk op dat ze van veel verschillende helingstechnieken kennis heeft. Ze zoekt samen naar degene die het meest bij mij past en waar ik mij het prettigst bij voel. Ook neemt ze de nodige tijd gedurende haar sessies wat het gevoel geeft dat je meer bent dan alleen een klant. Bovendien is ze intuïtief sterk waardoor ze goed aanvoelt wat er intern in mij omgaat. Ze geeft mij elke sessie weer nuttige adviezen en ook technieken waarmee je thuis aan de slag kunt om zo je eigen problemen aan te pakken.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top