Zit je om wat voor reden dan ook niet lekker in je vel? Zit je hoofd vol met allerlei gedachten die zich steeds herhalen en ervaar je daardoor stress? Zou je meer rust willen, maar kun je die zelf maar steeds niet vinden? Ben je regelmatig boos, gefrustreerd, prikkelbaar, somber, verdrietig of angstig? Heb je lichamelijke klachten waar je maar niet vanaf komt?

Wil jij jezelf en je leven transformeren? Wil jij meer verdieping en meer levensvreugde ervaren?

Het is mijn missie om jou te begeleiden bij jouw helingsproces zodat je meer liefde, vreugde, kracht en vertrouwen mag ervaren en lichter door het leven mag gaan. Zodat je vanuit rust en ontspanning liefdevol grenzen kan aangeven en heldere keuzes kan maken. Zodat je je goed in je vel voelt. Zodat  je meer en meer gaat voelen welke delen in jou aandacht vragen en nodig hebben.
Heb jij interesse om jezelf te helen? Ik faciliteer heel graag jouw proces.  

Je kan bij mij terecht voor:

Mijn eigen verhaal: Van Kwetsbaarheid naar Kracht

Ik heb me altijd anders gevoeld, een buitenbeentje zeg maar. Als kind al was ik diep verbonden met moeder aarde, creatief, slim, maar ook heel gevoelig, snel overprikkeld, kon moeilijk mijn grenzen afbakenen, mijn emoties verwoorden, connectie maken met anderen… Als kind heb ik nooit geleerd om emoties te voelen en te uiten. Zoals zovele mensen in de Westerse wereld leefde ik vooral uit mijn hoofd en ontstond er een disconnectie tussen mijn hoofd en mijn hart, tussen mijn hoofd en mijn lichaam. Het mentale werd gestimuleerd, emoties werden diep weggestopt. Pas vele jaren later heb ik ontdekt dat dit niet werkt. Oude wonden, blokkades, trauma’s zetten zich vast in je lichaam en hebben een invloed op je leven.

“Niet wat we onder ogen zien, maar wat we niet onder ogen zien, bepaalt de kwaliteit van ons leven.”
Wayne Dyer

Ik was me er niet van bewust. De laatste jaren – door vele workshops, retraites en opleidingen te volgen over persoonlijke ontwikkeling, quantum denken, mediumschap, spiritueel leven enz. – is mijn bewustzijn toegenomen. En dat is volgens mij één van de redenen dat we hier op aarde zijn. En ik kan je met stelligheid zeggen, dat het de moeite is om in jezelf te investeren. Ik voel zoveel meer ruimte, zoveel meer diepgang, zoveel meer liefde, zoveel meer vreugde.

Tijdens de bergretraite met Robert Bridgeman in de zomer van 2021, heb ik een grote shift gemaakt die heel wat in beweging heeft gezet in mijn leven. Door de ademsessies heb ik blokkades losgelaten die al heel mijn leven vastzaten in mijn lichaam, door de transformatiesessies heb ik een shift gemaakt van Marta naar Maria, van slachtoffer naar krachtige vrouw.

Op het einde van deze bergretraite voelde ik plotseling dat ik transformatiecoach wilde worden en zei tegen Robert: ‘Maar ik ben architect-stedenbouwkundige…” Hij zei toen: “Neen, je bent dat niet, je hebt dat ooit gestudeerd. Je kan alles zijn en doen wat je wil.” Die ene zin, hoe eenvoudig dat hij nu ook lijkt, heeft zoveel verandering in mijn leven teweeggebracht. Je kan alles zijn wat je wil. Je bent niet je naam, je rol, je functie, je identiteit…

Ik heb me toen snel ingeschreven voor de opleiding Transformatief Coachen bij Bridgeman Academy NL, zowel om mijn eigen trauma’s, blokkades en beperkende overtuigingen te transformeren als anderen hierin te faciliteren.

Ook tijdens de opleiding heb ik al heel veel stukken mogen aankijken en transformeren. En het gaat steeds door. Ik voel minder boosheid, kan beter mijn grenzen aangeven, laat steeds meer de controle los en leef meer en meer in vertrouwen en overgave. Ik kan mijn emoties beter voelen en verwoorden en ben opener. Ik voel zoveel meer ruimte, zoveel meer diepgang, zoveel meer liefde, zoveel meer vreugde.  En dat wens ik iedereen toe!

Intuïtieve healing

In een intuïtieve healing of transformatiesessie gaan we samen naar de kern van wat jou in de weg staat om volledig van jezelf te houden. Je zal zien wat je los mag laten of anders mag gaan zien, zodat de energie in jou weer vrijuit kan gaan stromen!

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Transformatief coachen kent een eigen bandbreedte tussen life coaching en spirituele coaching in.

In elke sessie doorlopen we de 8 stappen van het Transformatie-Model waarmee een holistische werkwijze wordt gegarandeerd. Alle geconditioneerde lagen van het menszijn komen integraal aan bod; sociaal, fysiek, persoonlijkheidsdelen, emotioneel, mentaal, ziel, karma uit andere levens én niet zichtbare krachten van ‘buitenaf’. We beginnen steeds met een gesprek en passen verschillende methoden en technieken toe om de trauma’s en blokkades te transformeren: EFT (Emotional Freedom Techniques), regressie- en reïncarnatie, transformatieprotocollen, innerlijke kindstukken en banden transformeren…

“Het effect van het oplossen van trauma’s en blokkades is een toegenomen gevoel van vrijheid,
minder angsten en meer zelfliefde, belangrijke fundamenten voor een lichter leven.”
Robert Bridgeman

Voordelen

  • Je hebt meer vertrouwen in jezelf, de ander en het universum
  • Je ervaart meer lichtheid, vreugde, voldoening en vrijheid in je leven
  • Je kan beter grenzen voelen en afbakenen
  • Je weet beter wat je wil in je leven
  • Je staat in je vrouwelijke/mannelijke kracht
  • Je houdt (meer) van jezelf en doet wat je graag doet
  • Je hebt een positieve mindset
  • Je bent je bewust van je triggers en reacties en doorbreekt je patronen

Praktisch

De sessies gaan door in de yurt op het Soulpath-domein en duren ca. 2 uur.
Prijs: 90 euro per sessie (van ca. 2 uur). 
Heb je nog vragen, dan kan je me steeds bellen (0485/76 51 91) of mailen (eva@soulpath.be)
Mijn profiel is ook te vinden op www.vind-een-coach.be

Wat anderen zeggen

“Naar een coachingsessie gaan brengt altijd gemengde gevoelens met zich mee. Je weet dat het helend is/ zal zijn, maar je weet ook dat dingen aangeboord en aangekeken zullen worden. Binnentreden in de yurt van Eva is als een warm, rustgevend dekentje. Je neemt een keer diep adem en geeft je over aan wat komen zal. Eva weet je met de juiste vragen op een zachte manier te brengen waar je moet zijn. Vanbinnen. Ze helpt je uit te zoeken wat je precies wil aankijken om bepaalde blokkades in je leven los te wrikken.”

“Telkens voel ik mij volledig geaccepteerd, veilig en heel welkom. Na afloop voelde ik mij ‘dichter’ bij mezelf en liefdevoller naar mezelf toe. Ik heb erg veel baat bij jouw ‘grondhouding’ die heel echt is, alsook aandachtig aanwezig. Voor mij voelt het dat je er helemaal bij bent met je aandacht en dat je zuiver in tuned op mijn thema’s.”

Eva is een compassievolle dame die goed luistert naar wat ik te vertellen hebt. Het viel mij gelijk op dat ze van veel verschillende helingstechnieken kennis heeft. Ze zoekt samen naar degene die het meest bij mij past en waar ik mij het prettigst bij voel. Ook neemt ze de nodige tijd gedurende haar sessies wat het gevoel geeft dat je meer bent dan alleen een klant. Bovendien is ze intuïtief sterk waardoor ze goed aanvoelt wat er intern in mij omgaat. Ze geeft mij elke sessie weer nuttige adviezen en ook technieken waarmee je thuis aan de slag kunt om zo je eigen problemen aan te pakken.