fbpx

Transformatief Coachen

Transformatief Coachen

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Transformatief coachen kent een eigen bandbreedte tussen life coaching en spirituele coaching in.

In elke sessie doorlopen we de 8 stappen van het Transformatie-Model waarmee een holistische werkwijze wordt gegarandeerd. Alle geconditioneerde lagen van het menszijn komen integraal aan bod; sociaal, fysiek, persoonlijkheidsdelen, emotioneel, mentaal, ziel, karma uit andere levens én niet zichtbare krachten van ‘buitenaf’. We beginnen steeds met een gesprek en passen verschillende methoden en technieken toe om de trauma’s en blokkades te transformeren: EFT (Emotional Freedom Techniques), regressie- en reïncarnatie, transformatieprotocollen, innerlijke kindstukken en banden transformeren…

Eva Heuts

Voor mij heeft deze methode al ongelooflijk veel betekend. In augustus 2021 heb ik een magische bergretraite met Robert Bridgeman meegemaakt in de Franse Pyreneeën. Het was een ongelooflijke ervaring die me diep heeft getransformeerd. Ik heb blokkades losgelaten, ik voel mijn vrouwelijke kracht en passie voor het leven, en heb meer helderheid in wat ik wil. Ook de andere deelnemers zag ik op een kleine week diepe transformaties doormaken. Op het einde van deze bergretraite voelde ik plotseling dat ik hiermee verder wou en heb me snel ingeschreven bij Bridgeman Academy NL voor de opleiding Transformatief Coachen.

Ook tijdens de opleiding heb ik al heel veel stukken mogen aankijken en transformeren. En het gaat steeds door. Ik voel minder boosheid, kan beter mijn grenzen aangeven, laat steeds meer de controle los en leef meer en meer in vertrouwen en overgave. Ik kan mijn emoties beter voelen en verwoorden en ben opener. Ik voel zoveel meer ruimte, zoveel meer diepgang, zoveel meer liefde, zoveel meer vreugde.  En dat wens ik iedereen toe!

Praktisch

De sessies gaan door in de yurt op het Soulpath-domein en duren ca. 2 uur.
Voor een sessie als transformatiecoach in opleiding (tot januari 2023) vraag ik 60 euro per sessie (van ca. 2 uur). Vanaf februari is dat 100 euro per sessie.
Als je interesse hebt, stuur ik je een intakeformulier door dat je alvast kan invullen.
Heb je nog vragen, dan kan je me steeds bellen (0485/76 51 91) of mailen (eva@soulpath.be)

Wat anderen zeggen

Eva is een compassievolle dame die goed luistert naar wat ik te vertellen hebt. Het viel mij gelijk op dat ze van veel verschillende helingstechnieken kennis heeft. Ze zoekt samen naar degene die het meest bij mij past en waar ik mij het prettigst bij voel. Ook neemt ze de nodige tijd gedurende haar sessies wat het gevoel geeft dat je meer bent dan alleen een klant. Bovendien is ze intuïtief sterk waardoor ze goed aanvoelt wat er intern in mij omgaat. Ze geeft mij elke sessie weer nuttige adviezen en ook technieken waarmee je thuis aan de slag kunt om zo je eigen problemen aan te pakken.

“Naar een coachingsessie gaan brengt altijd gemengde gevoelens met zich mee. Je weet dat het helend is/ zal zijn, maar je weet ook dat dingen aangeboord en aangekeken zullen worden. Binnentreden in de Yurt van Eva is als een warm, rustgevend dekentje. Je neemt een keer diep adem en geeft je over aan wat komen zal. Eva weet je met de juiste vragen op een zachte manier te brengen waar je moet zijn. Vanbinnen. Ze helpt je uit te zoeken wat je precies wil aankijken om bepaalde blokkades in je leven los te wrikken.”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top