fbpx
Ruben op de berg in Samothraki banner

Spiritueel transformerende reizen

Spiritueel transformerende reizen met Ruben Dewulf hebben een impact op jouw leven.

Wil jij een nieuwe stap zetten in jouw leven? Een stap die leidt tot meer zelfliefde, tot meer vrijheid? Een stap naar meer harmonie tussen jouw lichaam en geest?
Hoe fijn zou het zijn als je steeds meer en meer met passie door het leven gaat? Dat je geld gaat verdienen met de dingen die je graag doet. Uiteindelijk hebben we die capaciteiten allemaal in ons. Een reis met Soulpath brengt je steeds dichter bij jezelf en helpt je bij de transformatie naar je Quantum Zelf .

Er staan momenteel 3 reizen op het programma waar je echt met jezelf in de diepte gaat:

Magisch Samothraki 2022 04/06 tot 19/06

Elk jaar gaan we naar Samothraki, een magisch Grieks eiland ten zuiden van Alexandroupolis. 
Samothraki, eiland van liefde en vruchtbaarheid, is een oude inwijdingsplaats en bekend om zijn zuiverd effect. 
Door een gezond evenwicht tussen ontspanning, natuur, heling, Tibetaanse bewegingsleer, meditatie, teachings op diverse krachtplekken en de kristalenergie van het eiland, bertochten naar watervallen en ongerepte pure stranden met schaduw bomen ontstaat dieper contact met je ware Zelf. Een voedingsbodem voor elke Ziel in openbaring en therapeut in het werkveld.

Verstillingsreis Moeder Meera 26 - 31 dec 20..

(Dit jaar onder voorbehoud.)

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar (van 26 t.e.m. 31 december) gaan we voor de 4de keer op rij naar Moeder Meera in Duitsland. Deze reis biedt je een combinatie van rust, diepe inzichten, meditatie, healing en natuur.
Deze keer verblijven we 2 nachten in een gezellig familiehotel en 3 nachten in een hotel met wellness. Dat wordt genieten 🙂 Moeder Meera is verlicht, zij brengt het Paramatma naar de Aarde, het allerhoogste Goddelijke Licht. D.w.z ze brengt de Kennis in ons naar boven, maakt knopen op onze persoonlijkheid los en de weg van onze Ziel vrij. 

Panchakarmareis India 20..

Deze kuur in een authentiek ayurvedisch centrum geeft je een diepgaande reiniging van je fysiek, mentaal en emotioneel lichaam en helpt je bij de verhoging van je immuniteit en levensenergie… Je krijgt een dagelijks consult bij de ayurvedische dokters, 2x/dag massage, ayurvedische maaltijden en kruidenpreparaten, dagelijks yoga en meditatie.

Je kan kiezen tussen een reis van 2 weken of een reis van 3 weken.
Het zijn weken van rust en contemplatie, en de kruiden, voeding en massages kunnen daardoor echt hun werk doen tot in de diepte.
Een aanrader voor iedereen. Minstens 1x in je leven.
Je hele voedingspatroon wijzigt en je leert beter kennen wat ECHT goed voor jou is.

Video's

Wat zeggen mensen over de reizen?

“Ik heb genoten van een heerlijke reis met Soulpath naar Samothraki in 2017. Wat een fijn eiland, met veel mooie plekken en een zachte energie. Voor het eerst in jaren was ik een paar weken helemaal ontspannen. Een goed begin van de dag met Lu Jong, fijn gezelschap en een mooie afwisseling van ontspanning en inspanning met sightseeing, meditaties en (berg)wandelen. Heerlijk gekampeerd, gezwommen, gegeten en rondgetourd op de scooter. Mooie herinneringen heb ik onder andere aan het samen mantra’s zingen tussen de watervallen van één van de riviertjes. Magisch. En de meditatie, het gebed in de Krimniotissa (? Dat kapelletje boven op aan de andere kant van t eiland) was voor mij verrassend. De intentie die van binnenuit naar boven kwam, sneller dan mijn gedachten, heeft meer in gang gezet dan ik toen had kunnen bedenken. Ik geniet nog van het resultaat. Zeker een aanrader dus. Met veel dank aan Ruben, Eva en de andere reisgenoten.”
~ Carline van den Dool, deelneemster reis Samothraki 2017

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top