fbpx

Wie

Ruben Dewulf

Ruben Dewulf_Soulpath

Ruben Dewulf (1981) is gecertificeerd Lu Jong 1 & 2 leraar en opgeleid als herborist, creatief therapeut, soundhealer, Esoterisch healer & psycholoog. Hij volgde daartoe zowel in binnen- als buitenland vele cursussen en opleidingen; bij Iris Pattyn, Tulku Lobsang Rinpoche en Jan Gyselinck… Hij heeft meer dan 22 jaar ervaring in het werken met mensen. En doorheen al deze trainingen, cursussen workshops heeft hij zich gevormd tot Quantum transformatie soulcoach. Dit wil zeggen dat hij mensen helpt hun zielspad, hun zielsverlangs in liefdevolle dienstbaarheid op een holistische wijze neer te zetten.
In 2018 – 2019 volgde hij diverse business trainingen bij de Heart Brain Business academy met business coaches als Dr. Roy Martina, Winston Scholsberg, Wim Belt & Briony Vandenbusche waarbij hij de skills kreeg om financieel vrijer, groots te denken en handelen en dit aspect ook mee te geven aan zijn cliënten/klanten zodat ook zij de Beste Versie van zichzelf hun gaan leven.

Door zijn fijngevoeligheid en er een gewoonte van te maken onbewust de lasten van anderen op zich te nemen, vluchtte Ruben vroeger in diverse mechanismen buiten zichzelf. Dit om niet te hoeven voelen. Dat leidde in 2006 tot een dieptepunt. De ontmoeting met Iktomi Cha, een Indiaans medicijnman, datzelfde jaar, zorgde voor een ommekeer en was de start van zijn spirituele pad waar de weg geplaveid werd tot wie hij nu is: een groeiend leraar met wijsheid en humor.

 

In 2010 richtte Ruben het spiritueel centrum Soulpath op te Gent, hedentendage is dit het centrum Natuurlijk Verbinden te Sint-Katelijne-Waver, een plaats waar je kan komen om te herbronnen op jezelf alleen in stilte en/of met coaching. Soulpath wenst de gezondheid en de bewustzijnsgroei van mensen te bevorderen door lichaam en geest meer in balans te brengen en dit in harmonie en verbinding met de natuur.

Ruben geeft zowel in binnen- als buitenland workshops, opleidingen, meditaties, ceremonies en healings. Ook begeleidt hij Spirituele Reizen.
Ruben houdt ervan om mensen op hun innerlijke pad te helpen de weg naar hun hart te vinden en hun ziel naar buiten te brengen. Ruben helpt hen bij het versterken van hun wilskracht en bij het realiseren van hun dromen.

Telefoon: 0(032)485910046
Email: ruben@soulpath.be

Eva Heuts

Ik ben architect-stedenbouwkundige van opleiding, en ben sinds mijn jeugd gepassioneerd door ecologisch en gezond leven. De laatste jaren ben ik steeds meer op zoek naar mezelf en mijn zielsmissie en heb dan ook heel wat workshops en retraites gevolgd om mijn innerlijke pad te verkennen door o.a. Reiki, Lu Jong, Quantum Retreat, Quantum Hypnose, Mediumschap… Ik ben ervan overtuigd dat ecologisch leven en spiritueel leven hand in hand gaan en dat de verbinding met onszelf, met elkaar en met moeder aarde de basis zijn van een gelukkig leven.

Ik ben net terug van een magische bergretraite met Robert Bridgeman in de Franse Pyreneeën. Het was een ongelooflijke ervaring die me diep heeft getransformeerd. Ik heb blokkades losgelaten, ik voel mijn vrouwelijke kracht en passie voor het leven, en heb meer helderheid in wat ik wil. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken.

Algemeen ondersteunend partner Soulpath
Email: eva@soulpath.be

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll to Top