Ruben Dewulf – Your Temporary Bridgemaker
Lu Jong – Tibetan Healing Yoga & Esoteric Meditations teacher
Spiritueel transformerend reisbegeleider – Greece, India, Germany
Luisteraar en fluisteraar alsook stiltebrenger op het Soulpath domein, e.a.
Vuurman (Fire Keeper) – Intuïtieve Healing – Founder @Soulpath

Wauthier de Munck
Sinds 1 juni 2023 werk ik als vrijwilliger op het Soulpath domein. Ik ben naar Soulpath gekomen omdat ik op zoek was naar een mooie rustige plek om terug tot mijzelf te komen. Na vele moeilijke en uitdagende jaren was het voor mij tijd voor verandering. Ik bewandel zelf een spirituele weg van groei en persoonlijke ontwikkeling die hier op Soulpath kan verder gezet worden op een kalme ondersteunende manier. Als vrijwilliger kan ik hier ook meehelpen, dienen en meedenken om het hier voor iedereen een betere plek te maken om te herstellen en te genieten van de natuur. Het is ook zeer fijn om vele nieuwe mensen te ontmoeten en af en toe een leuk sociaal contact te hebben met de vaste bewoners hier op het domein. Soulpath is een mooie, krachtig energetische natuurplek die voor de huidige en toekomstige generaties een zelfvoorzienende thuishaven mag zijn voor alle mensen die terug verbinding zoeken met zichzelf en de natuur. Ik kijk al uit naar de mooie toekomst die deze plaats gaat kunnen bieden.

Eva Heuts

Transformatief Coach www.evalutioncoaching.be
Facilitator regeneratieve ontwikkeling www.vibe.be

Mijn eigen verhaal: Van Kwetsbaarheid naar Kracht
Ik heb me altijd anders gevoeld, een buitenbeentje zeg maar. Als kind al was ik diep verbonden met moeder aarde, creatief, slim, maar ook heel gevoelig, snel overprikkeld, kon moeilijk mijn grenzen afbakenen, mijn emoties verwoorden, connectie maken met anderen… Als kind heb ik nooit geleerd om emoties te voelen en te uiten. Zoals zovele mensen in de Westerse wereld leefde ik vooral uit mijn hoofd en ontstond er een disconnectie tussen mijn hoofd en mijn hart, tussen mijn hoofd en mijn lichaam. Het mentale werd gestimuleerd, emoties werden diep weggestopt. Pas vele jaren later heb ik ontdekt dat dit niet werkt. Oude wonden, blokkades, trauma’s zetten zich vast in je lichaam en hebben een invloed op je leven.


Winde
Mijn naam is Winde-kind. Op het ritme van de wind beweeg ik gezwind doorheen het leven in een dans met de wereld rondom mij. Ik ben verliefd op het leven en de natuur; de plek die mij inspireert en waar ik de beste versie van mezelf kan zijn. Als holistisch werker trek ik samen met mensen op pad om hun balans te vinden, hun talenten en zichzelf te ontdekken.
Na lange tijd semi- nomadisch te leven, heb ik bij Soulpath een thuis-basis gevonden. Een plek waar ik verder kan groeien zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.