fbpx
Loading Evenementen

« All Evenementen

  • This event has passed.

Zon in Virgo

2 september om 20:00 - 22:00 CEST

€20
Volle maan 21-9

Een volle maanmeditatie is een planetair gebeuren, het is een krachtige methode tot dienstverlening voor de mensheid.
Tijdens de volle maanmeditatie verbinden we ons in groep synchroon met diverse groepen over de hele wereld waarbij we allen op het zelfde moment, de kwaliteiten van het sterreteken dat op dat moment actief is verspreiden in het denkvermogen van de massa. Op deze manier worden deze kwalitatieve zaadgedachten geïmplementeerd in de mensheid. We dragen dus bij aan positieve gedachtestroming van van de gehele mensheid.

In het teken maagd staat dienstbaarheid centraal. Dienstbaarheid voor de mensheid, dienstbaarheid voor je omgeving. Jezelf ten dienste stellen van een groter geheel, een groter plan. En trouw blijven aan dit commitment dat je maakt met je innerlijke leraar.
In de diepte is de maagd sterk verbonden met de Goddelijke Moeder.

Exoterisch niveau (op de persoonlijkheid) word maagd beïnvloed door straal 4; Harmonie door Conflict -> Harmonie -> Vrede, door straal 2 op esoterisch niveau (zielsniveau) en ook door straal 6: Devotie, toewijding en dit uit zich dan vanuit zielsperspectief toegewijd dienstbaar aan dat groter plan en hier niet van afwijken. Recht vooruit.

Een bijzonder teken dat sterk verbonden is met het Christubewustzijn, dienstbaar opstellen naar allen en iedereen die zijn/haar pad kruist.

Details

Date:
2 september
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€20
Evenement Category:

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Scroll to Top