fbpx
Foto Dekeersgieter Debby 9-5-19 (28)

Arrangementen particulieren

Kom genieten van een verblijf op het prachtige Soulpath-domein aan de rand van het Waverwoud.

Vanaf het moment je toekomt op het Soulpath domein kom je in een geborgen bubbel, een romantisch idyllisch plekje waarbij de natuurlijke verbinding met jezelf ontstaat in de reflectie met geurende bloemen, het concert van diverse vogels en alle kleine wilde dieren op het domein.
Je krijgt vrij snel rust in je hoofd. Volledig ontspannen doe je in onze luxe hottub en sauna in het bos, in het maanlicht onder de sterrenhemel, bij het geluid van een nachtuil. Alle stress valt dan ook onmiddellijk van je af.

Op diverse krachtplekken laad je jezelf in een versneld tempo weer helemaal op. Bij het deelnemen aan workshops, meditaties, Tibetaanse Helende Bewegingsleer kom je nog dieper tot je kern. Privé in een Healing of Inner Coaching Doorbraak sessie.

De Tibetaanse Helende bewegingsleer “yoga” sessie voor koppels met een aangepaste massage en meditatie versterkt de liefdesband tussen elkaar. Een onvergetelijk romantisch verblijf garanderen we je; aangeboden met de nodige privacy en liefdevolle dienstbaarheid.

U kan verblijven in de pipowagen (kleine zigeunerwagen) of de ammavan (caravan in de energie van moeder Amma), beide met een fantastisch zicht op de groene omgeving. ’s morgens voorzien we ter plaatse een lekker biologisch-veganistisch ontbijt; gezond en goed voor de planeet.

Soulpath staat voor gezondheid & respect voor de natuur, en biedt een verblijf aan in rust & stilte en in een prachtige natuurlijke omgeving. Daarom wordt er op een ecologische manier geleefd en vragen we onze gasten om veganistisch of vegetarisch te eten*, geen alcohol te drinken en niet te roken op ons domein.
*Wij hanteren een veganistische levensstijl. Als u dat te moeilijk vindt, snappen we dat. In dat geval vragen we u om vegetarisch te eten op ons domein.

Gebruik van sauna en hot tub is optioneel. In de eco wellness hoek tussen de bomen, kan je geborgen genieten van een houtgestookte sauna en hot tub, ligzetels en koude buitendouche.

Op en rond het domein (van 1,5 ha) kan je mooie natuurwandelingen maken. De Hondsbossen (in beheer van Natuurpunt) bijvoorbeeld zijn op een boogscheut van het Soulpath-domein.

Tevens kan je deelnemen aan een les Lu Jong yoga uit Tibet, of kan je mediteren in de yurt of onder een piramide. Bij zonnig weer kan je lekker relaxen in een hangmat.

Search

Check-in:

Check-out:

Adults:

Children:

 

 

Searching...

Enter your details

0

Coupon

 

If you have a coupon code enter it in the field below and click on apply.

 

 

Discount:


Reservation summary

Thanks for your reservation! We have just sent you a confirmation email at with the following details:

Check-in: - Change
Check-out: - Change
Number of nights:
Adults: - Change
Accommodation: - Change

Accommodation price: €
Price includes:
Options price: -
Coupon discount amount: €
Discount amount: €

Deposit amount: €

Total price: €

See you soon!

Accept our policies for this reservation

Payment

You will be charged

We will redirect you to the Mollie banking platform where you can pay with your favorite method.

We accept many payment methods.   Credit card iDEAL Bancontact KBC

Processing...

Please double check your reservation details before clicking on "Book now".

 

*Bij het maken van een boeking ga je akkoord met onze huisregels

Impressie "Ammavan"

Videotour "Pipowagen"

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top