fbpx
Freedom doorbraak

Jaartraining Natuurlijk Verbinden: Op weg naar de beste versie van jezelf

Jaartraining Natuurlijk Verbinden met coaching & healing

Het unieke stappenplan naar jezelf

We zijn de Creators van ons eigen authentieke leven.
We leren ons op een natuurlijke manier verbinden met de informatie vanuit het veld van oneindige potentie dat voor ons belangrijk is.
Vanuit die verbinding implementeren we de informatie in ons dagelijks leven, in onze (toekomstige) eigen business.
We doorlopen en doorvoelen de verschillende bewustzijnslagen doorheen 7 hoofd frequenties die alles en iedereen beïnvloeden.
Doorheen het jaartraject krijg je een steeds dieper inzicht in de verbindingen tussen de natuurrijken onderling als de natuurrijken ten opzichte van elkaar.
Het jaartraject leidt tot een diep begrip in het evolutieproces van de aarde en de mens. Een dieper inzicht in de micro kosmos en de macro kosmos.
Dus je eigen plek van evolutie, bewustzijnsgroei in het geheel.

Word de beste versie van jezelf!

Inbegrepen

Individuele sessies

Groepssessies

Ondersteuning via de community (1 + 1 = 3) niet in waarde uit te drukken

Extra’s

Bonussen

Wat zeggen de anderen?

Inbegrepen

Met het gepersonaliseerd programma garandeer ik jou 100% healing van jouw emotioneel lichaam en een steeds diepere versmelting van jouw zonnevlecht met jouw Hart.
Je krijgt basiskennis in de Esoterie en inzicht in de 7 stralen. De esoterische Psychologie als Ziels georiënteerde psychologie is een stappenplan naar het Quantum veld, het veld van oneindige potentie.
Je krijgt nog meer inzicht in jouw eigen valkuilen en die worden ook opgekuist zodat er ruimte komt voor diepere integratie van jouw kwaliteiten. Het inzicht in de 7 stralen helpt om jouw omgeving en de verbindingen tussen mensen beter te begrijpen.

Transmutatie en integratie van de kwaliteiten van jouw Quantum Zelf in jouw leven is belangrijk zodat jij nog meer jouw dromen en hartsverlangens gaat leven en delen in dienstbaarheid voor die mensen die jouw pad kruisen en hulp nodig hebben.

Je gaat met jezelf een commitment aan dat je dagelijks gaat oefenen, mediteren en integreren,  minimum 1 uur per dag. In dat uur integreer je naar eigen vrije wil gelijk welke vorm van persoonlijke ontwikkeling.
Door Zelf practice word je bewuster van elke gedachte en handeling. Jij en je buddy stimuleren elkaar in het jaartraject. Maak hier nuttig gebruik van.

Begin het jaar goed en schrijf vandaag in voor je gratis live info sessie!!!

Meer info

Lijkt dit Life changing programma iets voor jou? Vraag je gratis Skype of Live infosessie aan
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll naar top