Heb jij behoefte aan meer verbinding?

Alleen of als koppel: Herverbinding met de natuur.

Op het Soulpath domein kom je even los van je zorgen. Je beseft dat er door vertraging en de aangename energie die er hangt je gemakkelijker tot rust komt en je dieperliggende behoeften kunnen dan ook meer naar de oppervlakte komen.
Ruben biedt jou aandacht op maat. Dit kan door middel van een gesprek, Lu Jong Yoga, meditatie, 5 elementen massage, een persoonlijk zang/drum vuurritueel, een wandeling, een geleide visualisatie.
Hij is er van overtuigd dat de mensen die zijn pad kruisen net soms dat ene woord of die actie nodig hebben om een shift te maken, een keuze/beslissing te maken, een nieuwe stap te maken richting het Zielspad.

Kom je bij ons op het domein voor een overnachting, een hapje, een drankje, een workshop spontaan biedt Ruben een luisterend oor en geeft zijn levenservaringen mee daar waar nood aan is.
In 2010 startte Ruben met werk voor zichzelf en anderen te creëren, los komen van een hierarchische werkstructuur.
Hoe jij die behoefte naar meer verbinding met jezelf en de natuur wenst in te vullen ligt volledig in jouw handen, ik kan je alleen een hand reiken. De weg dien jij zelf te bewandelen.
Ruben begeleidt je heel graag om die stappen te nemen naar meer innerlijke vrijheid.

Inner Coaching Doorbraak sessie boeken

Weet je al wat meer welke richting je in wenst te gaan in je leven? Wil je je eigen praktijk, community, woongemeenschap oprichten boek dan hieronder een sessie.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Scroll naar boven