fbpx

Jaartraining bedankingspagina na intake formulier

Soulpath Logo tekst outline

Je aanvraag is in behandeling

STAP 1 - wat je hierna kan verwachten...

Allereerst check ik uit je aanmeldingsformulier of ik je kan helpen met je persoonlijke ontwikkeling, met dat wat jij nodig hebt. Je ontvangt vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek indien ik aanvoel dat jij  een positieve shift in je bewustzijn/leven gaat maken.
Mocht dat niet het geval zijn, dan laat ik je de reden uitgebreid per mail weten en geef ik je meteen advies wat ik in jouw situatie zou doen.
Als je een bevestiging hebt ontvangen bel ik je vervolgens op het exacte tijdstip die je hebt aangegeven in de boeking.
Tijdens de sessie is het belangrijk dat je in een stille ruimte zit zonder afleiding en dat je pen en papier bij de hand hebt om notities te maken.
Zorg er aub voor dat je niet in de auto zit of onderweg bent tijdens het bellen. Voor een persoonlijke Inner Coaching Doorbraak sessie aan de telefoon is wederzijdse volle aandacht nodig 🙂.

STAP 2 - bekijk deze video om te weten 'hoe' je een transformatie en een shift brengt in jouw leven. 

In deze korte video leg ik uit waarom het belangrijk is om je eigen vibratie te leren kennen. Ik leg je uit wat er voor nodig is om je intuïtie aan te scherpen en hoe je van obstakels opportuniteiten maakt om te groeien. Hoe we onze wilskracht steeds meer en meer als voertuig van het Hart, van onze Ziel gaan gebruiken. Dit is niet zomaar iets dat ik even snel bedacht heb. Het zijn 3 fundamenten in 4 stappen uitgelegd die belangrijk zijn voor onze persoonlijke ontwikkeling onmiddelijk gekoppeld aan ons ondernemerschap (het realiseren van onze dromen, het pad van je ziel te bewandelen). Telkens keer op keer zie ik mensen die een tijdje met mij onderweg zijn transformeren en steeds meer heel worden. Steeds meer aansluiting vinden bij de weg van hun Hart.

STAP 3 - Bekijk de testimonials

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll naar top