fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zondags brunchconcert met Patricia Van Cutsem

22 August 2021 om 10:30 - 13:30 CEST

€17,50 – €35,00

Op 5 zomerse zondagen vanaf 25 juli kan je bij Soulpath in Sint-Katelijne-Waver komen genieten van een brunchconcert; rustige muziek & een lekkere vegan brunch op een prachtige locatie in de natuur.

Graag presenteren we 5 muzikanten op 5 zomerse zondagen vanaf 25 juli tot 12 september. We starten telkens om 10u30 met een lekkere en gezonde biologische vegan brunch (smoothies, brood en vegan beleg, groentetaart, koffie & thee…) en als iedereen bediend is en rustig aan tafel zit, begint het concert, rond 11u15.

22 augustus: Patricia Van Cutsem

Patricia Van Cutsem is gekend van het singer-songwriter duo Cannaerts & Van Cutsem, het werelmuziekduo Pakamuse en de vocale vrouwengroep Keruna.
Met haar eigen composities nodigt Patricia je uit om jouw innerlijke rust terug te vinden of om zingend en dansend los te barsten en het leven te vieren. Haar veelzijdige natuurstem is haar hoofdinstrument. Met een loopstation legt ze deze in laagjes over akoestische instrumenten, elektronische beats en samples. Haar soundscapes zijn krachtig, soms fragiel, met veel ruimte voor improvisatie. Zo krijg je een intieme kijk in haar innerlijke muzikale wereld, met vleugjes wereldmuziek, jazz en blues.

In februari 2021 bracht zij in eigen beheer haar lied uit ‘Sister’. Dit wordt haar eerste concert sinds deze release.

www.patriciavancutsem.com

Andere zondagse brunchconcerten @Soulpath

  • 25 juli: Soul Surfers 
  • 1 augustus: arnisty
  • 29 augustus: Lisa De Boos
  • 12 september: Stef en Ed

Details

Date:
22 August 2021
Time:
10:30 - 13:30 CEST
Cost:
€17,50 – €35,00
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Soulpath – Herbronning, Coaching & Retreat
Bemortel 24
Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen 2860 Belgium
+ Google Map
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to Top