fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zon in Capricorn

10 January om 20:00 - 22:00 CET

€20
Volle maan 21-9

Een wijs mens: “Is een mens die met zijn hoofd hoog in de wolken zit en met zijn voeten diep in de grond.”

Planetair gezien komen we aan in het teken steenbok.
Steenbok is het teken bij uitstek dat te maken heeft met inwijding.

Inwijding is een begrip evolutionair gegroeid als een begrip van verdieping. Verdieping in een bepaald hoofdstuk, een bepaalde laag in ons lichaam. In ons leven. In ons bewustzijn.

Je hebt grote inwijdingen, verschuivingen in je bewustzijn. Sommigen noemen dit Quantum Jumps en kleinere jumps, verschuivingen. De grote verschuivingen of Quantum Jumps hebben in werkelijkheid niet met een keuze te maken, die hebben te maken dat er van binnenuit plots in jou iets verandert, ontluikt dat jou anders in het leven doet staan. Het is een proces dat zich op het fysieke, mentaal, emotioneel en etherische lichaam inwerkt.

Is niet abnormaal tijdens deze periode. Kerstmis staat oorspronkelijk voor de geboorte van het Christusbewustzijn in onszelf. Dus een expansie van het Hart, het Liefdesaspect in onszelf.

De volle maan heeft een grote invloed op water (eb-vloed). Een mens bestaat uit meer dan 80% water. Emoties zijn vloeibaar, bewust of onbewust heeft dus de maan een invloed op de mens.

Eb en vloed in onze emoties, in onze gedachtestromingen, in onze fysieke handelingen.

Kwaliteiten en valkuilen worden uitvergroot. Als we ons nu bewust gaan focussen om ruimte te maken in onszelf om onze valkuilen/schaduwzijden te omarmen en te transformeren in kwaliteiten en dit in verbinding met 100.000’en mensen over de hele wereld. Stel je even voor wat voor veld van positieve transformatie je teweeg brengt in de wereld en in jezelf.

We doen diepe meditaties op de kwaliteiten die gekoppeld zijn aan het teken Steenbok. Een belangrijk aspect bij de Steenbok is het inwijdingsproces. Straal 7: Ceremoniële Orde en Magie: Verankering van spirit in de stof, het Violette Vuur. In verbinding met Meester Saint-Germain en Straal 1: Kracht: Het electrisch vuur. In verbinding met Meester Morya.

OPGELET
Deze meditaties zijn echt diepgaand, ego dodend en transformerend.

Voor wie?
Als je jezelf helemaal wilt laven, opladen en een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld.
Wees welkom !!!

Sauna en hottub na de vollemaanmeditatie inbegrepen!
Bij goed weer en na groepsaanvoelen gebeurt het 2de deel rond het vuur buiten.

Info en inschrijvingen: https://soulpath.be/evenement/zon-in-capricorn/

 

Een volle maanmeditatie is een planetair gebeuren, het is een krachtige methode tot dienstverlening voor de mensheid.
Tijdens de volle maanmeditatie verbinden we ons in groep synchroon met diverse groepen over de hele wereld waarbij we allen op het zelfde moment, de kwaliteiten van het sterreteken dat op dat moment actief is verspreiden in het denkvermogen van de massa. Op deze manier worden deze kwalitatieve zaadgedachten geïmplementeerd in de mensheid. We dragen dus bij aan positieve gedachtestroming van van de gehele mensheid.

Details

Date:
10 January
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€20
Event Category:

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Scroll to Top