fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vollemaanmeditatie – Zon in Steenbok

29 december 2020 om 14:00 - 30 december 2020 om 13:00 CET

€15 – €67
Volle maan 21-9

Een wijs mens: “Is een mens die met zijn hoofd hoog in de wolken zit en met zijn voeten diep in de grond.”

Planetair gezien komen we aan in het teken steenbok.
Steenbok is het teken bij uitstek dat te maken heeft met inwijding.

Inwijding is een begrip evolutionair gegroeid als een begrip van verdieping. Verdieping in een bepaald hoofdstuk, een bepaalde laag in ons lichaam. In ons leven. In ons bewustzijn.

Je hebt grote inwijdingen, verschuivingen in je bewustzijn. Sommigen noemen dit Quantum Jumps en kleinere jumps, verschuivingen. De grote verschuivingen of Quantum Jumps hebben in werkelijkheid niet met een keuze te maken, die hebben te maken dat er van binnenuit plots in jou iets verandert, ontluikt dat jou anders in het leven doet staan. Het is een proces dat zich op het fysieke, mentaal, emotioneel en etherische lichaam inwerkt.

Is niet abnormaal tijdens deze periode. Kerstmis staat oorspronkelijk voor de geboorte van het Christusbewustzijn in onszelf. Dus een expansie van het Hart, het Liefdesaspect in onszelf.

De volle maan heeft een grote invloed op water (eb-vloed). Een mens bestaat uit meer dan 80% water. Emoties zijn vloeibaar, bewust of onbewust heeft dus de maan een invloed op de mens.

Eb en vloed in onze emoties, in onze gedachtestromingen, in onze fysieke handelingen.

Kwaliteiten en valkuilen worden uitvergroot. Als we ons nu bewust gaan focussen om ruimte te maken in onszelf om onze valkuilen/schaduwzijden te omarmen en te transformeren in kwaliteiten en dit in verbinding met 100.000’en mensen over de hele wereld. Stel je even voor wat voor veld van positieve transformatie je teweeg brengt in de wereld en in jezelf.

We doen diepe meditaties op de kwaliteiten die gekoppeld zijn aan het teken Steenbok. Een belangrijk aspect bij de Steenbok is het inwijdingsproces. Straal 7: Ceremoniële Orde en Magie: Verankering van spirit in de stof, het Violette Vuur. In verbinding met Meester Saint-Germain en Straal 1: Kracht: Het electrisch vuur. In verbinding met Meester Morya.

OPGELET
Deze meditaties zijn echt diepgaand, ego dodend en transformerend.

Voor wie?
Als je jezelf helemaal wilt laven, opladen en een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld.
Wees welkom !!!

 

Een volle maanmeditatie is een planetair gebeuren, het is een krachtige methode tot dienstverlening voor de mensheid.
Tijdens de volle maanmeditatie verbinden we ons in groep synchroon met diverse groepen over de hele wereld waarbij we allen op het zelfde moment, de kwaliteiten van het sterreteken dat op dat moment actief is verspreiden in het denkvermogen van de massa. Op deze manier worden deze kwalitatieve zaadgedachten geïmplementeerd in de mensheid. We dragen dus bij aan positieve gedachtestroming van van de gehele mensheid.

Di 29/12 van 14:00 tot 17:00 en 30/12 van 10:00 tot 13:00
Uitzonderlijke kortingsprijs van 67€ ipv 133€

Gegevens

Begin:
29 december 2020 om 14:00 CET
Einde:
30 december 2020 om 13:00 CET
Kosten:
€15 – €67
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Ruben Dewulf – Soulpath
Telefoon:
+32485910046
E-mail:
ruben@soulpath.be
Site:
https://soulpath.be/over-ruben/

Locatie

Soulpath – Herbronning, Coaching & Retreat
Bemortel 24
Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen 2860 Belgium
+ Google Maps
Site:
https://www.soulpath.be/contact

tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
tickets zijn niet meer beschikbaar
Scroll naar top