fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wesakfeest: Zon in Stier – Feest van de Boeddha

15 May 2021 om 14:00 - 15 May 2022 om 17:00 CEST

€33,00 – €44,00

Het hoogtepunt van het jaar: De Boeddha geeft zijn zegening over de aarde.

Stier is het teken waarbij het Hogere Zelf zich concentreert op speciale stromingen van verlichting voor het lagere zelf om het te helpen zich van lagere begeerten en gehechtheden te bevrijden.

Diepe meditaties op de 4de kosmische straal: Deze straal beoogt de gulden middenweg. Doorheen conflict groeit de mens tot een steeds diepere Harmonie en ten slotte Vrede.
Diepe meditaties op de 1ste straal van Kracht en de verborgen planeet Vulcanus

‘Recitatie van de Grote Aanroep’ er word gezegd dat dit gebed zou geschonken zijn door de Christus als zijn blauwdruk. Het bevat een activatie voor iedere mens van de 3 vuren van ons Hogere Zelf Licht, Liefde & Kracht.

Deelname definitief door storting van het juiste bedrag met mededeling: bv: Ruben Dewulf – Wesak op rekening nummer BE19 9731 8778 9812

 

Eind april – mei vieren boeddhisten wereldwijd Wesak. Dit is een herdenking van de geboorte, de verlichting en het sterven van Boeddha (Siddharta Gautama Boeddha). In het hindoeïsme wordt Boeddha gezien als de negende incarnatie van de god Vishnu. Volgens de kronieken vonden de genoemde drie gebeurtenissen in het leven van Boeddha allemaal plaats tijdens aan het einde (volle maan) van de zesde maand van de hindoe-kalender (meestal is dat in mei). Eerder plaatste ik op dit weblog het verhalen over de geboorte van de Boeddha en over de verlichting van de Boeddha.

 

Het is elk jaar een heel diepgaand gebeuren, beluister wat enkele deelnemers van vorig jaar vertellen:

Details

Start:
15 May 2021 om 14:00 CEST
End:
15 May om 17:00 CEST
Cost:
€33,00 – €44,00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Soulpath – Herbronning, Coaching & Retreat
Bemortel 24
Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen 2860 Belgium
+ Google Map
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to Top