fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wesakfeest: Zon in Stier – Feest van de Boeddha

26 April om 20:00 - 28 April om 16:00 CEST

€25 – €444

Het hoogtepunt van het jaar: De Boeddha geeft zijn zegening over de aarde.

Stier is het teken waarbij het Hogere Zelf zich concentreert op speciale stromingen van verlichting voor het lagere zelf om het te helpen zich van lagere begeerten en gehechtheden te bevrijden.

Diepe meditaties op de 4de kosmische straal: Deze straal beoogt de gulden middenweg. Doorheen conflict groeit de mens tot een steeds diepere Harmonie en ten slotte Vrede.
Diepe meditaties op de 1ste straal van Kracht en de verborgen planeet Vulcanus

‘s Ochtends Lu Jong om wakker te worden.

Deelname definitief door storting van het juiste bedrag met mededeling: bv: Ruben Dewulf – Wesak – All-in met overnachting op rekening nummer BE19 9731 8778 9812

 

Eind april – mei vieren boeddhisten wereldwijd Wesak. Dit is een herdenking van de geboorte, de verlichting en het sterven van Boeddha (Siddharta Gautama Boeddha). In het hindoeïsme wordt Boeddha gezien als de negende incarnatie van de god Vishnu. Volgens de kronieken vonden de genoemde drie gebeurtenissen in het leven van Boeddha allemaal plaats tijdens aan het einde (volle maan) van de zesde maand van de hindoe-kalender (meestal is dat in mei). Eerder plaatste ik op dit weblog het verhalen over de geboorte van de Boeddha en over de verlichting van de Boeddha.

 

Het is elk jaar een heel diepgaand gebeuren, beluister wat enkele deelnemers van vorig jaar vertellen:

Details

Start:
26 April om 20:00 CEST
End:
28 April om 16:00 CEST
Cost:
€25 – €444

Venue

Soulpath – Herbronning, Coaching & Retreat
Bemortel 24
Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen 2860 Belgium
+ Google Map
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top