Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Vollemaanmeditatie – Zon in Steenbok

18 januari 2022 om 20:30 - 22:00 CET

Van crisis naar openbaring, meditatie in groep bij vollemaan – Zon in Steenbok laat je quantum jumpen naar meer vrijheid-liefde-bewustzijn.

Micro cosmos – Macro cosmos

Misschien heb je dit mensen al eens horen zeggen:

Zo binnen, zo buiten

De wereld hoe wij die zien van buiten is werkelijk een reflectie van hoe we van binnen zijn.

Binnen in ons kijken, daar daadwerkelijk veranderingen aanbrengen: fysiek, emotioneel, mentaal verandert wel degelijk onze kijk naar buiten.

Wat is inwijding? Wat is crisis? Waarom maken we dit allemaal mee?

Waarom maakt de wereld als geheel dit mee?

Al deze vragen worden beantwoord tijdens de eerst komende vollemaan meditatie.

Weet alvast dat dit wereldsgebeuren een geleid proces is, geen doem scenario en dat we als mensheid voor een keerpunt staan. Een liefdevollere verbinding met elkaar en een grotere samenwerking. Vooral dicht bij jezelf. Als jij in het centrum van je leven staat. Tot waar reikt dit centrum? Tot aan de bakstenen contouren van je woning? Tot aan je dichtste buren? Tot aan je gezin? Tot aan je familie? Tot aan je “eigen ras”? of is er een inclusie

Het evolutiepunt waar we toe gekomen zijn is dat de grote fysieke oorlogen voorbij zijn voor onze wereld. Misschien hier en daar nog een klein relletje.

Wat we nu zien is een emotioneel – mentale oorlog wereldwijd.

Micro cosmos – Macro cosmos

Dit is het pad van inwijding waar de gehele mensheid voorstaat loskomen van het fysiek geörienteerde en plaatsmaken voor een emotionele uitschommeling en een mentale helderheid/ openheid.

We noemen dit pad ook wel de 2de inwijding: De versmelting van de zonnevlecht met het Hart. De kleine wil die een voertuig wordt van het Hart. Dus we worden liefdevoller. Is dat niet mooi? Dat is vooruitgang … Liefdevollere wereld.

En ja eerst wrijft Moeder Aarde het schurft, de oude huid van zich af. De beek wordt gebaggerd en het stinkend slijk wordt er uitgehaald. We krijgen een zuivere beek, met zuiver water. Zuivere emoties en een steeds heldere geest.

Bekijk het filmpje en maak mee de keuze om nu met de weg van de minste weerstand recht naar je doel te gaan, dit doel te bereiken en hop naar het volgende doel. Dat is wat steenbok doet en nog veel meer.

Het is een teken van verdieping en het meest mysterieuze teken van allemaal omdat de steenboek zich zowel op het grof stoffelijke als op het fijn geestelijke zich vrij kan bewegen.

Details

Datum:
18 januari 2022
Tijd:
20:30 - 22:00 CET
Website:
https://www.eventbrite.be/e/vollemaanmeditatie-zon-in-steenbok-tickets-248875863407

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven