fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vollemaanmeditatie – Zon in Leeuw

24 July om 15:00 - 18:00 CEST

€47.00
zon in leeuw
Een volle maanmeditatie is een planetair gebeuren, het is een krachtige methode tot dienstverlening voor de mensheid. Tijdens de volle maanmeditatie verbinden we ons in groep synchroon met diverse groepen over de hele wereld waarbij we allen op het zelfde moment, de kwaliteiten van het sterreteken dat op dat moment actief is verspreiden in het denkvermogen van de massa. Op deze manier worden deze kwalitatieve zaadgedachten geïmplementeerd in de mensheid. We dragen dus bij aan positieve gedachtestroming van de gehele mensheid.

(affiche voorbije jaar)

  Het zonnevuur van Liefde/Wijsheid de 2de kwalitatieve energiestraal staat op haar hoogste punt. De essentie van de Leeuw is intuïtief leiderschap. De eeuwige dualiteit in de persoonlijkheidsfeer van de Leeuw is. Bij de groep willen horen en tegelijkertijd ook alleen willen zijn. Bij de Leeuw gaat het er om, om vanuit Liefdevol leiderschap verbonden met zijn intuïtie een magneet te zijn waardoor mensen zich een groep vormen rondom hem en hij/zij als Leeuw zal dan pas de grootste voldoening ervaren. Een vollemaanmeditatie is voor iedereen van belang. Je hoeft geen Leeuw te zijn om hier aan wezig te zijn. We zullen dieper ingaan op de kwaliteiten en valkuilen (opportuneiten om te groeien) van de Leeuw in onszelf. Tot slot dragen we alle dierenriemtekens in ons, is het logisch evolutieproces van ons bewustzijn dat alle kwaliteiten van elk dierenriemteken vrij kan roteren in ons. Dit gegeven zijnde schenkt ons een diepe vrijheid. Een vrijheid om te kiezen onder welk teken we worden geboren bij volgende reïncarnatie. We verbinden ons met de Kosmische 1ste straal van Kracht (Leiderschap) en de 5de straal van Healing en Wetenschap (Brengt een helder inzicht op het pad dat voor ons ligt). De valkuilen van de 2de straal worden sterk gespiegeld bij de Leeuw hiervan enkele opgenoemd: Slowmotion, angst. Wil je meer weten over de valkuilen en kwaliteiten. Wees Welkom   Welkom om daarna voor een potluck (samen delend eten). Op het einde krijg je de opname toegestuurd.

Details

Date:
24 July
Time:
15:00 - 18:00 CEST
Cost:
€47.00
Event Categories:
, ,

Venue

Soulpath – Herbronning, Coaching & Retreat
Bemortel 24
Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen 2860 Belgium
+ Google Map
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top