Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Sacred Songs, Kirtan en Meditatie

13 augustus 2022 om 15:00 - 20:00 CEST

€15,00 – €23,00
Een zalige namiddag waarbij we starten met een meditatie, stilte moment, landingsmoment met Ruben Wolf en daarna  met mantra’s, rainbowsongs, medicine songs en intuïtieve muziek, begeleid door Ludo Lieckens en Diona Scheffers. En nadien natuurlijk gezellig samen eten en genieten van de eco wellness in het bos.
“Kirtan” is de eeuwenoude oefening van mantra’s zingen ‘vraag en antwoord’. De herhaling van mantra begeleid door muziek zorgt voor het openen van het etherisch (energetisch) lichaam.
De Goddelijke namen, deze woorden, deze zinnen, deze mantra’s, komen van een plaats binnen in ons, in ieder van ons. Een plaats die dieper is dan gedachten, dieper dan emoties. Dus wanneer we deze herhalen, met een open hart, onze intentie eraan toevoegen, dan trekken ze ons in onszelf, de schoonheid in onszelf wordt ontsluierd waardoor het ultieme, de diepe Vrede in onszelf naar boven mag komen.
Door samen te zingen, versterken we elkaar. Door ons te verbinden met het Hart van de Aarde pluggen we in op een helend tijdloos netwerk van Lichtwerkers.
Na de mantra en meditatie namiddag kan je kiezen om in de wellness te gaan, aan de rand van het Waverwoud waar het Soulpath domein is gelegen en/of potluck (gezamenlijk ieder zijn zelfbereid eten delen).
𝑶𝒗𝒆𝒓 𝑳𝒖𝒅𝒐
Ludo is al sinds zijn kindertijd bezig met muziek en de zoektocht naar wat heilig is in de wereld. Na verschillende rockbands en een pad langs verschillende spirituele tradities besefte hij dat hij wilde dienen met muziek. Uiteindelijk kwam hij bij Kirtan terecht en in het besef dat er geen onderscheid is tussen “de naam van het heilige en het heilige zelf”, duidend op het belang van mantra voor de spirituele beleving. Door te Chanten openen we de deur naar het hart. Ludo begeleidde Kirtan op het eerste Yoga en Vegan festival in Brussel, Kirtan Experience Antwerpen India festivals en in verschillende tempels en Ashrams in België en Duitsland.
𝑶𝒗𝒆𝒓 Diona
Tijdens haar vele reizen over de hele wereld heeft Diona contact gehad met zeer inspirerende leraren. Ze heeft over de hele wereld lessen, cursussen en studies gevolgd in de Holistische Gezondheidsleer en omarmt steeds opnieuw de mogelijkheid om bij te leren. Want ten slotte kan iedereen een leraar zijn. Yoga, Ayurveda en Sound zijn diep geworteld in Diona’s ‘way of life’. Haar spirituele reis zorgt ervoor dat delen altijd haar drijfveer zal zijn. En dat op een manier dat iedereen moed, kwetsbaarheid en genezing kan vinden. Als eigenaresse van ‘De Wakkerhoeve’, waar verbinden, ontvangen en genieten centraal staan, is voor Diona verbinding enorm belangrijk. Zo ook met Soulpath.
Dit programma gaat vanaf nu door elke tweede zaterdag van de maand in de Yurt van Soulpath.
PRAKTISCH
– 15u00: start korte inleiding en meditatieve begeleiding door Ruben Dewulf
– 15u30: start zang
– 18u00: start potluck (maaltijd) >> Neem een vegan gerecht mee voor de potluck.vanaf
– 18u doorlopend gebruik van de Soulpath Wellness Corner
– 20u00: einde
GELIEVE OP VOORHAND EEN TICKET TE KOPEN AUB. ZO WETEN WIJ HOEVEEL MENSEN WE MOGEN VERWACHTEN.
Bezoek de Soulpath Carpool site:
https://www.facebook.com/groups/532363614871159

Details

Datum:
13 augustus 2022
Tijd:
15:00 - 20:00 CEST
Cost:
€15,00 – €23,00
Evenement categorieën:
, ,

Locatie

Soulpath – Herbronning, Coaching & Retreat
Bemortel 24
Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen 2860 Belgium
+ Google Maps
Bekijk Locatie website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven