fbpx
Loading Events

« All Events

Hybrid Hybrid Event

Opleiding Esoterische psychologie

20 September 2021 om 18:00 - 17 April 2022 om 17:00 CEST

Hybrid Hybrid Event
€1997 – €2997

Deze jaaropleiding heeft een voelbaar helende en transformerende werking op het bewustzijn. Je krijgt een ruim en verhelderend begrip van het menselijk bewustzijn en de evolutieve weg van groei die elk van ons aflegt. Elke straal wordt gedurende 2 opeenvolgende dagen bestudeerd en doorleefd. Op deze manier zal de kracht en schoonheid van elke straal een bijzondere uitwerking en openbaring kennen in ons bewustzijn als persoon, als ziel en in het hogere Zelf en bijgevolg de Weg naar zelfrealisatie verder ontvouwen.

De Leer van de 7 Stralen

Deze opleiding brengt je in de kennis van de esoterische psychologie en in een transformerend contact met de 7 Stralen, de 7 Vuren of energieën van manifestatie ook wel 7 kwalitatieve energiestralen genoemd, doorheen de begeleide meditaties. Je krijgt een ruim en verhelderend begrip van je dieper bewustzijn en de weg van bewustzijnsverruiming die elk van ons aflegt.
Alles is straling in openbaring. Elke vorm, elke gedachte, elke ervaring van bewustzijn, elk gebied van bewustzijn is een gevolg van de 7 Stralen. De groei van de diepte van ons bewustzijn en van het leven rond ons, is een gevolg van het contact met de Stralen. De healing of bevrijdende omzetting van karmische begrenzingen die ons doet openbloeien in het Hoger Zelf van licht, van liefde en van kracht, is een gevolg van het contact met de 7 Stralen. De 7 Stralen zijn een pad tot Zelfverwezenlijking. De opleiding bestaat uit 8 intensieve lesdagen (7 stralen + verdieping) en 6 avonden die een voelbaar helende en transformerende uitwerking zullen hebben op het bewustzijn. Elke straal wordt gedurende 2 opeenvolgende dagen bestudeerd en doorleefd. Op deze manier zal de kracht en schoonheid van elke straal een bijzondere uitwerking en openbaring kennen in ons bewustzijn als persoon, als ziel en in ons hogere Zelf en bijgevolg de Weg naar zelfrealisatie verder ontvouwen. Je leert de stralen op magische wijze te hanteren en wordt een helend kanaal voor uw omgeving. 

Op de eerste avond staat reiniging centraal van het fysieke, emotionele, mentale, energetische lichaam. In verbinding met de straal van die periode. Op dag 2 die een volle dag is starten we met Lu Jong Yoga – 5 elementen en gaan we daarna dieper in op één kwalitatieve energiestraal. 

Mensen die voor het full option packet gaan, krijgen de online training erbij waarbij extra video’s, opnames, meditaties en een grondig stappenplan is uitgewerkt om het optimale resultaat uit de training te halen. 

De esoterische psychologie is een psychologie die de oorzaken van elke gebeurtenis wenst te verduidelijken vanuit het perspectief dat alles bewustzijn is en niets zonder oorzaak gebeurt, niets zonder reden gebeurt. De psychologie is gebaseerd op de 7 stralen, de 7 energieën die verantwoordelijk zijn voor elke manifestatie, waaronder ook de vormelijke manifestatie en relationele interacties. De buitenwereld is een gevolg van het innerlijk leven en de esoterische psychologie wenst de buitenwereld te begrijpen vanuit haar innerlijke oorsprong. Hetzelfde geldt voor onszelf als ziel en bewustzijnsvonk, we maken evenzeer naadloos deel uit van wat wij de innerlijke en buitenwereld noemen. 

De jaaropleiding Esoterische Psychologie beoogt een grote verdieping van jouw bewustzijn en opent het bewustzijn en haar gevoeligheid voor de meer subtiele werkelijkheid. Elke straal heeft een diepe helende uitwerking op de verschillende gebieden van ons bewustzijn, namelijk het fysiek-etherisch, emotioneel en mentaal gebied, en eveneens op de spirituele lichamen van ons Hogere Zelf.

Programma
Avond: 18:30 – 22:00
Dag: 10u00-17u00

1ste bijeenkomst – 20/21 september 2021: 1ste straal
2de bijeenkomst – 19/20 oktober 2021: 2de straal
3de bijeenkomst 18 november 2021: 3de straal
4de bijeenkomst 18/19 december 2021: 4de straal
5de bijeenkomst 17/18 januari 2022: 5de straal
6de bijeenkomst 16 februari 2022: 6de straal
7de bijeenkomst 17/18 maart 2022 – Paasfeest (Zon in Ram): 7de straal
8ste bijeenkomst 15/16 april 2022 – Wesak Feest van de Boeddha (Zon in Stier): verdieping

Extra
(los van de cursus):
9de bijeenkomst 14/15 mei 2022 – Feest van Goede Wil, Grote Aanroep, Feest van de Christus Lichfeest (Zon in Tweelingen) Bijdrage: € 133

Bijdrage

Optie 1 € 1997
Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio opnames ter extra ondersteuning + 1 Inner Coaching healing sessie + livestream deelname Lu Jong – Tibetan Healing Yoga

Optie 2 € 2997
Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio & video opnames ter extra ondersteuning + Online jaartraining met extra video’s, oefeningen, week opdrachten, leren op eigen tempo + 3 Inner Coaching, healing sessies + Soulpath Activatie Agenda + Soulpath Healing Journey’s – Full Digital Album + live of lifestream wekelijkse deelname Lu Jong – Tibetan Healing Yoga

Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met meditatie.

Plaatsen zijn beperkt tot 10 personen

* We hebben op het domein 6 slaapplekken, dit is voor de eerste 6 deelnemers die dit wensen.


Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio & video opnames later kunnen aangeboden worden op de website (in een veilige gesloten leeromgeving voor geïnteresseerden).

 

 

 

Details

Start:
20 September om 18:00 CEST
End:
17 April 2022 om 17:00 CEST
Cost:
€1997 – €2997
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,
https://soulpath.be/soulpath-activatie-methode/

Venue

Soulpath – Herbronning, Coaching & Retreat
Bemortel 24
Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen 2860 Belgium
+ Google Map
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Opleiding Esoterische Psychologie
Optie 1 € 1997 Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio opnames Ter extra ondersteuning + 1 Inner Coaching healing sessie + livestream deelname Lu Jong - Tibetan Healing Yoga
1 997,00
10 available
Esoterische Psychologie Full Mastery
Optie 2 € 2997 Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio & video opnames Ter extra ondersteuning + Online jaartraining met extra video's, oefeningen, week opdrachten, leren op eigen tempo + 3 Inner Coaching, healing sessies + Soulpath Activatie Agenda + Soulpath Healing Journey's - Full Digital Album + live of lifestream wekelijkse deelname Lu Jong - Tibetan Healing Yoga
2 997,00
10 available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top