fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mantra’s & Meditatie met Atmapriya, Ludo & Ruben

4 September om 14:00 - 20:00 CEST

€15 – €23
Een zalige namiddag met Kirtan, chai, pot luck en eco wellness op een prachtig domein in de bossen van Sint-Katelijne-Waver.
“Kirtan” is de eeuwenoude oefening van mantras Chanten ‘call and response’. De herhaling van mantra begeleid door muziek zorgt voor het openen van het energie lichaam en een diepe heling, daarnaast brengt het mensen dichter bij elkaar door ze letterlijk te ‘harmoniseren’. Een extatische beleving of een ingetogen meditatie, wat je ook nodigt hebt kan je ervaren. Na de Kirtan is er tijd en ruimte om samen iets te eten en na te praten of in stilte na te genieten op het prachtige domein. Atmapriya is een sannyasi van de Saraswati lineage en ontwikkelde zijn eigen voeling met Kirtan door een toegewijde mantra Sadhana en een passie voor muziek die hij ontwikkelde in ashrams in Australië, Nieuw Zeeland en India. Hij leerde zichzelf harmonium en gitaar spelen en hij gebruikt traditionele mantras uit de tantrische en Vedantische stromingen en vaak zelf verzonnen, moderne melodieën. In de ashrams was hij steeds paraat om voor grote programma’s de Kirtans te begeleiden en op terugkeer in België begeleidde hij maandelijks “Kirtantwerp”. Naast Kirtan werkt hij met hatha yoga, meditatie, sound healing, dans en creatieve expressie. Feest gegarandeerd! Ludo is al sinds zijn kindertijd bezig met muziek en de zoektocht naar wat heilig is in de wereld. Na verschillende rockbands en een pad langs verschillende spirituele tradities besefte hij dat hij wilde dienen met muziek. Uiteindelijk kwam hij bij Kirtan terecht en in het besef dat er geen onderscheid is tussen “de naam van het heilige en het heilige zelf”, duidend op het belang van mantra voor de spirituele beleving. Door te Chanten openen we de deur naar het hart. Ludo begeleidde Kirtan op het eerste Yoga en Vegan festival in Brussel, Kirtan Experience Antwerpen India festivals en in verschillende tempels en Ashrams in België en Duitsland. Dit programma gaat vanaf nu door elke tweede zaterdag van de maand in de Yurt van Soulpath. PRAKTISCH 15u00: start korte inleiding door Atmapriya en meditatieve begeleiding door Ruben Dewulf 15u30: start Kirtan 18u00: start potluck (maaltijd) >>  Neem een vegan gerecht mee voor de potluck. vanaf 18u doorlopend gebruik van de Soulpath Wellness Corner 20u45: einde
 

Details

Date:
4 September
Time:
14:00 - 20:00 CEST
Cost:
€15 – €23
Event Categories:
, ,

Venue

Soulpath – Herbronning, Coaching & Retreat
Bemortel 24
Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen 2860 Belgium
+ Google Map
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top