fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Day Out Of Time: Release & Connect (cacao – movement – meditation)

24 July om 19:00 - 22:00 CEST

€23 – €33
Day out of time

RELEASE AND CONNECT
CACAO / NADHA YOGA / OSHO DYNAMIC / MEDITATION

Het einde van het Maya jaar nadert. Vele cycli komen tot een einde en ook de strenge lockdown is tot een einde gekomen, niet voor iedereen zonder zware stukken die verwerkt mogen worden. De nood om te verbinden met onszelf en anderen, om pijnstukken, trauma’s en spanningen los te laten, is nu heel groot. Daarom willen we met liefde en zorg dit programma aanbieden aan al die het nodig heeft.

De avond bestaat uit drie elementen (vishnu – shiva – brahman) die allemaal elkaar ondersteunen en versterken.

OPEN AND HARMONISE – Atmapriya Yoga

Atmapriya is een Sannyasi van de Saraswati lineage die naast 4 jaar reizen in ashrams waarvan 2 jarige studies in Yoga en Meditatie zich ook sterk verbonden heeft met shamanistische en andere tradities van zelfontwikkeling en healing. Hij is muzikant en schrijver en dient zich aan als gemeenschapswerker op verschillende fronten waaronder mantra cirkels, healing area’s, zero waste activism, plant based nutrition. Als bhakti yogi – of een meditator van het hart en devotie – heeft hij een persoonlijke en passionele verbinding met het hartmedicijn Cacao en vanuit diep respect en eigen ervaringen met verschillende meesters en organisaties, brengt hij ook zelf het medicijn in beknopte ceremonies.

Cacao is een licht stimulerend en hart openende plant die ons ondersteund om verbinding te maken in onszelf en emotionele blokkades op te heffen, ons eigen energetisch veld meer aan te voelen en uit te breiden.

Na een gebalde ceremonie voor het respectvol innemen van de cacao wordt de aandacht en de energie geleid in een nadha yoga meditatie waarbij met gebruik van de stem en een organische drone het energetisch lichaam wordt geopend en geharmoniseerd voor de ideale verdeling van de medicinale krachten en het in-tunen op de intentie en de body-mind space.

RELEASE AND CONNECT – Wout Eeckhout

Wout Eeckhout; Embodiment & Transformational Coach. Toen hij in 2015 genoeg had van zijn bureaujob als webdeveloper begon zijn zoektocht naar zijn essentie.. Een heus avontuur ontvouwde zich: Meditatie, Yoga, Tantra, Sjamanisme, NLP, TRE, Bio-energetica, Mannenwerk, Innerlijk kindwerk, tot verre reizen naar India & Amerika… hij proefde het allemaal. Zo ontdekte hij hoe hij voornamelijk vanuit zijn hoofd leefde, hoe weinig hij wist over het Man-Zijn, en de pijnen die zijn innerlijk kind nog niet doorvoeld had. Telkens ontdekte en integreerde hij waardevolle inzichten, wonden en wijsheden waarvan hij nu het goud doorgeeft in workshops en individuele coachings. De laatste jaren volgde hij opleidingen in Embodiment & Mannenwerk. Zijn missie is nu voornamelijk gericht op mannen helpen in hun kracht & levensdoel te gaan staan. Daarbij tracht hij meer belichaming en ballen in het ‘spirituele landschap’ te brengen.

Door middel van een verkorte versie van Osho Dynamic Meditation kan je na de bewustwording van de energie en het inzakken van de cacao je vastgelopen emoties loslaten. Alles is welkom: emotie; energie in motie, kan blokkeren en zorgen voor stress, woede of ziektes. De dynamische meditatie gebruikt verschillende technieken om die los te maken. Je kan met een open geest alles losmaken en vrijlaten wat je tegen houdt. Drink voldoende water na de cacao.

ELEVATE AND RECENTER – Ruben Dewulf

Ruben Dewulf (1981) is gecertificeerd Lu Jong 1 & 2 leraar en opgeleid als herborist, creatief therapeut, soundhealer, Esoterisch healer & psycholoog. Hij heeft meer dan 22 jaar ervaring in het werken met mensen. En doorheen al deze trainingen, cursussen workshops heeft hij zich gevormd tot Quantum transformatie soulcoach, hij helpt mensen hun zielspad op een holistische wijze neer te zetten.
In 2011 richtte Ruben het spiritueel centrum Soulpath op te Gent, hedentendage is dit het centrum Natuurlijk Verbinden te Sint-Katelijne-Waver, een plaats waar je kan komen om te herbronnen op jezelf alleen in stilte en/of met coaching. Soulpath wenst de gezondheid en de bewustzijnsgroei van mensen te bevorderen door lichaam en geest meer in balans te brengen en dit in harmonie en verbinding met de natuur.

Als gastheer sluit hij de avond af met een meditatie die ons eerst helemaal in het Kosmische bewustzijn brengt en daarna weer terug in ons centrum zet om gehealed en geaard weer huiswaarts te keren om aan een nieuwe cyclus te beginnen.

>>> EXTRA: Als het event volgeboekt is doen we ook de sauna en het bubbelbad open! <<<

PRAKTISCH:

MAX 12 deelnemers (first come first served)

RESERVATIES: https://soulpath.be/evenementen/

CEREMONIE/EVENT VOORSCHRIFT:
Eet een lichte avondmaal of vast, en drink best geen alcohol voor het evenement.
Als je een blinddoek/oogkapjes hebt kan je die meenemen.
Als je graag op je eigen kussentje zit kan je dat ook meenemen. Drinkbus ook handig.
Zwembroek en handdoek.

CORONA MAATREGELEN:
De normale voorwaarden voor publieke ontmoetingen gelden: Was je handen, neem een mondmasker mee, houdt voldoende afstand, hoest in je elleboog, geef je naam op bij reservatie zodat we een logboek kunnen opmaken. Vermijd onnodige aanraking en communiceer duidelijk met mensen over hun grenzen er in. Gebruik enkel je eigen drinkbus en je eigen cacao kopje.

START: 19 uur aankomen 19.30 (stipt) starten

ADRES: Bemortel 24, Sint-Katelijne-Waver ·
(Gebruik de discussie sectie van het event voor carpooling)

BIJDRAGE (All incl.)
sociaal tarief: 23e (studenten, werklozen, FOD, OCMW)
normaal tarief: 33e (volwassenen, werkenden)
Als je je geroepen voelt om deel te nemen, maar de prijs is een barrière, contacteer ons dan aub.

CONTACT:
yoga.atmapriya@gmail.com
ruben@soulpath.be
wouteeckhout@gmail.com

Details

Date:
24 July
Time:
19:00 - 22:00
Cost:
€23 – €33

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Scroll to Top