Soulpath start binnenkort een Coöperatieve venootschap op zodat mensen mede eigenaar kunnen worden en de plek voor de toekomst kunnen garanderen en bijdragen aan een self-suistainble hartsgedragen economie. Een fysieke plek die kan blijven bestaan voor de komende generaties waar mensen waaronder ook kwetsbaar gevoelige jongeren, volwassenen kunnen landen zakken en herverbinden met de natuur.
Het principe van huren laten we vallen, je wordt mede eigenaar en steeds meer en meer eigenaar de langer je er woont.
Er komt nog veel meer hierover …

Hieronder een voorbeeld project:


Lees alvast even volgend artikel over een groep mensen die hun eigen woon-leef gemeenschap opstarten in Ottignies, België.

Als vijftig mensen zich afvragen in welke wereld ze willen leven, creëren ze die uiteindelijk. Dat gebeurde in Ottignies, waar een ecodorp werd opgericht.

In januari 2020 strijken zo’n vijftien zielen neer in L’Arbre qui pousse in Ottignies, Waals-Brabant. Drie jaar later wonen er zo’n dertig mensen. De plaats bestaat uit een crèche, een bakkerij, een kelder, een restaurant, een fietsenmaker, een kwekerij en gulle tuinders die hun producten op vrijdag … Lees alvast even volgend artikel