Kom genieten van een verblijf op het prachtige Soulpath-domein aan de rand van het Waverwoud.

Vanaf het moment je toekomt op het Soulpath domein kom je in een geborgen bubbel, een romantisch idyllisch plekje waarbij de natuurlijke verbinding met jezelf ontstaat in de reflectie met geurende bloemen, het concert van diverse vogels en alle kleine wilde dieren op het domein.
Je krijgt vrij snel rust in je hoofd. Volledig ontspannen doe je in onze luxe hottub en sauna in het bos, in het maanlicht onder de sterrenhemel, bij het geluid van een nachtuil. Alle stress valt dan ook onmiddellijk van je af.

Op diverse krachtplekken laad je jezelf in een versneld tempo weer helemaal op. Bij het deelnemen aan workshops, meditaties, Tibetaanse Helende Bewegingsleer kom je nog dieper tot je kern. Privé in een Healing of Inner Coaching Doorbraak sessie.

De Tibetaanse Helende bewegingsleer “yoga” sessie voor koppels met een aangepaste massage en meditatie versterkt de liefdesband tussen elkaar. Een onvergetelijk romantisch verblijf garanderen we je; aangeboden met de nodige privacy en liefdevolle dienstbaarheid.

U kan verblijven in de Vajra tipitent in het bos, de pipowagen (kleine zigeunerwagen), de ammavan (caravan in de energie van moeder Amma), of in je eigen tent, allen met een fantastisch zicht op de groene omgeving. ’Indien gewenst voorzien we ‘s morgens ter plaatse een lekker biologisch-veganistisch ontbijt; gezond en goed voor de planeet.

Soulpath staat voor gezondheid & respect voor de natuur, en biedt een verblijf aan in rust & stilte en in een prachtige natuurlijke omgeving. Daarom wordt er op een ecologische manier geleefd en vragen we onze gasten om veganistisch of vegetarisch te eten, geen alcohol te drinken en niet te roken op ons domein.

Gebruik van sauna en hot tub is optioneel. In de eco wellness hoek tussen de bomen, kan je geborgen genieten van een houtgestookte sauna en hot tub, ligzetels en koude buitendouche.

Op en rond het domein (van 1,5 ha) kan je mooie natuurwandelingen maken. De Hondsbossen (in beheer van Natuurpunt) bijvoorbeeld zijn op een boogscheut van het Soulpath-domein.

Tevens kan je deelnemen aan een les Lu Jong yoga uit Tibet, of kan je mediteren in de yurt of onder een piramide. Bij zonnig weer kan je lekker relaxen in een hangmat.

*Bij het maken van een boeking ga je akkoord met onze huisregels

Impressie Soulpath-domeinImpressie Vajra tipitentVideotour Pipowagen

https://vimeo.com/366967077/1805020488https://vimeo.com/366967052/7be0f9de74https://vimeo.com/383268576

Impressie PipowagenImpressie Ammavan